Mobil gumiszervíz
Minden nap 08-17-ig!
Telefon: +36 20 62 88 475

Mobil gumiszervíz, kerék csere és defekt javítás

Rendkívül előnyős kisebb vagy nagyobb cégek autó flottáinak szezonális gumicseréjére is mobil gumiszerviz szolgáltatást igénybe venni. A cégek vezetői nem szeretik ha a dolgozok munkaidőn belül cseréltetik ki a gumiabroncsait a cégautónak, viszont a dolgozok se szeretnek időt szakítani munkaidőn kívül a gumicserére. Erre, tökéletes megoldás a helyszíni gumicsere a mobil gumiszerviz céggel, amíg Önök dolgoznak a munkahelyűkön addig mi is dolgozunk az autójukon.

Több autó esetén egyedi kedvezmények, kérjen ajánlatot a diszpécsertől,vagy info@gumiplaza.hu email címen.

Helyszíni gumicsere kapacitásunk eléri a napi 60db gépkocsi átszerelését a mobil gumiszerelő autóval.

Szintén kérjen ajánlat új gumiabroncs vásárlása esetén, több mint 150000 db–os raktárkészletről azonnal ki tudjuk szolgálni.

A mobil gumiszerviz szolgáltatás megrendelése a hét minden napján a 8-tól 17-óráig

Tárolás.

Ügyfeleink és partnereink igényeihez igazodva, elmondásuk szerint mindig nagy gondot okoz a gumiabroncsok szakszerű tárolása és gondozása. Ezért hoztuk létre a gumiabroncs tárolást (Gumi Hotel). Megfelelő tárolási hely hiányát vagy csak kényelmi szempontokat figyelembe véve ideális megoldást kínálunk. Mi biztosítjuk a szakszerű, esőtől, hótól és napsütéstől védett, zárt helyen a biztonságos tárolást.

Igény szerint további plusz szolgáltatást is biztosítunk partnereink részére. Vállajuk a gumiabroncs, acél- és alufelni mosását, valamint a gumi szakszerű ápolását. Ezeken a szolgáltatásokon kívül a téli gumi vagy nyári gumi csere után egy teljes körű állapotfelmérést is végeznek a munkatársaink, amelynek során ellenőrzik a gumik profilmélységét valamint megvizsgáljuk a sérüléseket, és az eredményekről tájékoztatják ügyfeleinket az átszerelés előtt.

Kérjük keresse munkatársainkat, hogy egy eredményes együttműködés vehesse kezdetét!